top of page
Creëer Stijl

Een ontwerp dat bij je past

GA VOOR HERKENBAARHEID

MEER DAN ALLEEN EEN MOOI ONTWERP

Val op! Met een eigen huisstijl creëer je niet alleen herkenbaarheid, maar ook eenheid. De uitstraling van je uitingen moeten bij je passen. Zowel de beeldvorming als de kleurstellingen en de teksten. Wees onderscheidend. Op deze manier herinneren klanten je bedrijf wanneer ze je nodig hebben. 

Ik help je graag bij het maken van een eigen huisstijl, van moodboard, een brandbook en een logo ontwerp tot het doorvoeren van jouw identiteit op bijvoorbeeld social media of een ontwerp voor een flyer.

MIJN WERKWIJZE

Minimalistisch, modern, en strak, zo kun je mijn werk het beste beschrijven. Ook denk ik graag met je mee over andere componenten van je bedrijf zoals het ontwerp voor een website en de teksten daarvan. 

 

Ook voor het juiste beeldmateriaal voor je website of social media ben je bij mij aan het juiste adres.

EEN GREEP UIT MIJN ONTWERPEN

MEER OVER MIJ

Bij mij staan jouw wensen centraal. Ik stel veel vragen over jou en jouw bedrijf zodat ik een helder beeld heb van wat je doet en waar je voor staat. Ik vind het belangrijk dat jij blij wordt van mijn ontwerp. Daarom werk ik niet met een vast aantal feedback rondes, maar met vaste prijzen.

Marloes Hoekema Fotografie beeldmerk.jpg

PAKKETTEN

MINI

Voor de startende ondernemer. Ik vertaal jouw verhaal en passie naar een allesomvattend logo. Samen zetten we de basis neer voor een volledige huisstijl.

Een mooie start voor jouw onderneming.

COMPLETE 

Heb je al een idee in je hoofd? Of heb je een bestaand logo dat wel een upgrade kan gebruiken? Dan is dit pakket geschikt voor jou.

Een compleet nieuwe huisstijl die herkenbaarheid uitstraalt en klaar om samen met jou de wereld te veroveren.

ALL-IN

Een complete huisstijl om meteen goed van start te gaan. Perfect voor jou als je wilt gaan voor het complete plaatje en je bedrijf of merk direct goed in de markt wil zetten.

Let's conquer the world!

bottom of page